neděle 24. září 2017

Hostina plešatého dědka

Rozhodl jsem se zorganizovat přednášky pro milounkou lovitku, mou stálou čtenářku a zachránit alespoň její duši, když už ta má je zatracena!
Ti, kteří to myslí dobře, si často počínají jako ti, kteří to myslí špatně. S vědomím své omylnosti jsem dospěl k rozhodnutí, že zachráním lovitku od bolestného živoření!
Vrátím jí ztracenou náladu, jiskru a najdu jí dokonce chlapce snů.
Pokud bude plnit mé rady a pokyny beze slova, pak určitě dosáhneme úspěchu. Tedy jde se na věc.
Za prvé: Myj si každé ráno a každý večer zuby. Nejenže ti bude relativně vonět z úst, ale taky se vyvaruješ návštěvy zubaře, která je často bolestná. Čím míň bolesti si působíš, tím větší máš naději, že se ti bude znovu chtít cokoliv dělat.
Nemysli si, že když ochčiješ zuby, že se někam dál posuneš, vím, že to zní stupidně, ale zuby jsou základ dobré psychické pohody, v tomhle punktě mi tedy věř.
Je to sice otravná činnost, to je fakt, jenže nese ovoce.
Za druhé: Nemysli na nic než na to nejnutnější. Existují stovky videí na youtube, které radí, jak vypnout nával myšlenek. Buď kreativní a najdi si takové video, které nejlépe vyjadřuje povahu tvých myšlenkových exkurzů.
Za třetí: Když se slova užívá správně, je jako X-paprsky, pronikne všude a vším. Člověk čte, a slovo jím pronikne. Na druhou stranu, je možné povědět něco o ničem? Ne zvlášť. Proto když píšeš, vyvaruj se psát jako stuprum, ten má ze všeho jen legraci a slova ho neléčí, - jako by mohla léčit lovitku!
Za čtvrté: Z hlediska fyzikálně chemického jsou si všichni lidé rovni.Nepodceňuj tedy sílu iluze, že když může tvůj soused, ten škareda, můžeš snadno i ty. Třeba i létat!

Žádné komentáře:

Okomentovat