čtvrtek 15. června 2017

Jestlipak kojíš tak dobře jako dupeš?

Hostinský točil pivo a rozléval pánaky, zrovna když se otevřely dveře lokálu a dovnitř si prorazil cestu ztumpachovělý chuligán, již po směně v taverně.
"Naval, pivo, nebo se rozluč s životem!" zněla ostrá, až rozhorčená hláška příchozího.
Hostinský se jen otočil do kuchyně.
"Xeno, pojď sem." Přiběhlo asi osmnáctileté děvče s havraními kudrlinkami a se strakatou zástěrkou s kapsičkami, ještě vroubilo punčošku, lehounkými kročky se k němu přitočilo a z korálových úst se jí vyvinulo:
"Jestli pán hodlá působit trampoty, mohu jej vyprovodit ze dveří!"
Host se hlučně rozesmál. "Jestli chceš polykat hnůj, pokračuj, čubko!"
"Náhodou jsem praktikantka Hyení packy, bojového umění původem z Malenic."
"Ty malý krtku, chceš snad, abych tě roztrhl vejpůl jak pulce?" smál se již nepokrytě zkárovaný přivandrovalec.
Milostně se začervenalo i tu jej bleskově udeřilo ručkou do nosu, nohou do rozkroku, host spadl z židličky a rozbil si oko o hrot stolu.

Vytržená z krásného snu hrdliččím hlasem se ptala, jestli mezi námi tamto proběhlo, zatímco si navlíkala legíny, pořád ji smrděla z huby finlandia, kterou pila poprvé od stužkováku...

Máš melír na vejčité lebce?
Nebo proč se tváříš tak pofiderně?

V tu ránu jsem jí měl natáhnout, ale znáš to - jak chceš bít tak lísavé stvoření? Tvářila se jako pes, co koulí maniakálně očima, protože sežral houbu napuštěnou olejem a teď ji nemůže dostat z krku...

Neměl jsem potěšení ještě to děvče vidět, jak ji pámbů stvořil - říká se, že spanile vyšívá a v posteli se ráda nechá zaskakovat.
Co to znamená? No jestli mě sluch nešálí, tak Vojta říkal, že má ráda netypické praktiky. Jako třeba že některým zvlášť ji vzrušujícím amantům ukousla penis a pak ho jako praktická lékařka soukala do vaukové dláhy.
Vojtovi též ukousla?
Ne, tomu jen udělala obřízku.

Žádné komentáře:

Okomentovat