pátek 2. června 2017

Jestli ještě cekneš, máš ji

Uvědomte si, že estetický pocit oslabuje aporie přítomnosti, z každé půvabné hospůdky vane dech hnilobného zvonění na poplach, když se nácek ožere jako tur, je nebo není mu jedno, že v hospodě zavíraj? Říkám tomu plození bez páření, vystačí si sám, když ho vyhodí, což se stane zřídka, prostě majiteli natáhne a pije dál.
Je to autonomní přístup, poněkud zploštělý, leč přece nanejvýš účinný. Kdyby se našlo víc současných haesitorů, tedy váhávců, spojilo své síly a šli proti režimu, vsadím se, že by sněmovna a senát před jejich argumenty ustoupily!

Co vlastně na tom, kde se uskuteční puč - jestli v jedlovém porostu nebo blízko památníku soudruha Sokola. Žižkov nebo Modřany, same shit, myšleno samozřejmě pozitivně. Promiňte, že obtěžuji, jen podotýkám, že svod a výzva mají moc, mohou způsobit šílenství, proto působte na skopové hlavy, sveďte je v ludickém smyslu, hrejte o čest, hrejte bez pravidel, přestupujte, co se dá, získejte si zpět ztracenou důstojnost!

Váš problém je, že se bojíte. Jste rozklepané strachy. I před páníčkem, který má vostrý klacek. Dávivý reflex je forma strachu, před kterou není obrana.

Žádné komentáře:

Okomentovat