pátek 30. září 2016

Oheň na střeše

Podzim se svým sychravým počasím rozhodně neláká na dlouhé procházky, i když občas, když vysvitne sluníčko, je nádherný. Kde tedy můžeš na podzim narazit na svého pana Božského? Poradím vám.

Taneční
Jelikož podzim je obdobím tanečních, máš jedinečnou šanci některého z přítomných pánů oslnit svou úžasnou róbou. Právě v tanečních si totiž přijdeš určitě na své. Každá holka se chce navlíknout do krásných šatů, upravit si vlasy a vyrazit oslňovat. Říká se také, že podle toho, jak se člověk dokáže vlnit do rytmu hudby, tak je také pohybově zdatný a vynalézavý v posteli. Takže taneční jsou tím pádem dost dobré místo, kde se poohlédnout po nějaké šikovném "ženichovi".

Ples
Teď, když máš za sebou lekce tance v tanečních, můžeš se se svými pohybovými schopnostmi pochlubit také na plese. Maminky a tatínkové mají většinou pro tenhle typ trochu staromódní zábavy velké pochopení, protože si tím sami prošli a myslím, že nebudou vůbec proti, když se nějakého plesu zúčastníš. Na plesech si jen musíš dávat pozor na to, abys nekonzumovala alkohol, který tam většinou je běžně dostupný a patří ke koloritu. Nevypadá to totiž hezky, když se krásně načančaná slečna v šatičkách válí opilá po zemi, to je pak celé její popelkovské kouzlo to tam.

Čajovna nebo kavárna
Záleží na tom, kterému nápoji dáváš přednost a kterému prostředí. Čajovny jsou většinou trochu potemnělé, voní v nich čaj a vonné svíčky. Leckde si člověk může zalézt do polštáři vypolstrovaného doupěte a tam se zavrtat. Jen je třeba si předtím odložit boty. Pozor tedy na děravé ponožky, aby se ti nestalo nepříjemné faux pas. Do kavárny když zajdeš s kamarádkou a posadíte se k velkému oknu, můžete pozorovat všechno a všechny kolem. Pokud kolem projde nějaký sympaťák, můžeš po něm hodit očkem a uvidíš, jestli se chytí.

Divadlo
Pokud jsi intelektuálně a umělecky zaměřená a klasické i moderní divadlo je lákadlem, kterému jen těžko odoláváš, pravděpodobně budeš na podzim a v zimě v divadle pečená vařená. Jestli chceš, aby tvůj kluk sdílel tvoje zájmy a záliby, potom nejlepším místem, kde se seznámíš s takovým týpkem, je divadelní kavárna před představením nebo po něm. Ještě máš možnost upoutat jeho pozornost v přestávce, ale fronty na záchod jsou dlouhé, a tak se během přestávky moc nestihne.

Koncert nebo party
Hudební vkus je to, na čem si zakládáš? Miluješ koncerty a hudební akce, kde se můžeš pořádně vyřádit? Tím správným místem, kam na podzim vyrazit, jsou kluby a koncertní haly, kde se to pěknými kluky jen hemží a pokud se potkáte na koncertě tvé oblíbené kapely, je jasné, že máte hned o čem mluvit a rozhovor nebude váznout. Klubová scéna ti taky nabízí spoustu možností a pokud ráda tancuješ, můžeš se na tanečním parketu seznámit s tím správným klukem, který sdílí tvé záliby.

Žádné komentáře:

Okomentovat