čtvrtek 2. června 2016

Pokračování výprasku

"Budoucnost není dána, vesmír není hodinový stroj, kde není dáno, co bude za pět nebo deset let. Neustále se věci mění. Galaxie je pouhý hologram."
Holky, tohle jste ještě neslyšely. Povím vám příběh ze života. Článeček věnuji věrné čtenářce all-is-magic.blog.cz.

To jsem tak jednou v létě 2007 chodil s holkou, říkejme ji Anežka, která byla vášnivá ufologistka. Zajímala se o mimozemské civilizace, o neidentifikovatelné předměty, o zelené mužíčky a hlavně mě naprosto zbožňovala. Dala by za mě život, což neříkám jen z hrdopýšství.
Nebyla ani trochu věrolomná a křivá. A taky obdivovala práci bytosti světla Petra Chobota. Jeli jsme s ním a ještě asi tuctem dalších věřících, prahnoucích po rozšíření vědomí, do andské amazonie. Cesta byla vyčerpávající, ale v dobrém kolektivu se dala snést. Klapalo nám to i v autobuse, hráli jsme pexeso a povídali si o neuvěřitelných dobrodružstvích, které tam zažijeme. Že poznáme vytělesnění a slepé lidi, kteří uvidí ve stavu hluboké meditace, léčitele, kteří vytáhnou nádor. Budeme anténami na pačakuty - veliké změny vědomí. Minuli jsme hranice Peru. Tam, v hlubinách elementárních pochodů, jsme se ubytovali u kmené Seroyaků. A tam jsme měli studovat pod vedením šamana, kterému bylo 102 let. Oni prakticky nestárnou. Jen asi do padesáti a pak se ten proces zastaví. A když už mají pocit, že jsou na světě příliš dlouho, jednoduše se dematerializují. Odhodí tu schránku těla a rozplynou se. Někdo opravdu umí rozložit tělo, nedivte se. Běžně zvládají teleportací, zhmotňují se a odhmotňují na libovolných pláccích, v džungli, v buši, ve stanu. Mění ohniska vibrací. A samozřejmě skenují každého, hned vidí, jaké má energie, co ho trápí a tak dál. Takže jsme tam přišli, postavili se do řady, odhodili ruksaky, Petr šel první, toho už znal, tak mu jen pokynul, že je v pohodě, pak šel Max, Josef, na ty se už ušklíbal, nepamatuju si je všechny, je to dávno. Byla tam i Kristýna a právě Anežka. Stál jsem na konci řady. Když došlo skenem na mě, zkameněl mu pohled. Podíval se na Petra, který nechápal, co se děje. Chytil mě za ruku a chvíli si ji prohlížel. Pak znalecky povytáhl obočí a zděšeně mi ruku odhodil. Prý jsem takzvaná šelma, velmi nebezpečná forma mimozemské existence, která opustila rodnou hroudu své galaxie a vydala se lovit a vysávat nízkoenergetické hladiny v lidech. Z vesmíru třetího stupně, což je tady na Zemi. Já jsem podle něj, co se týče evoluce, úroveň šesté hustoty, jakože úroveň astrálu. To je něco, co by lidi odsud považovali za absolutno, za nebesa, hmota a vědomí jsou tam totéž. Odstoupil ode mě jak poltergeist od démona. Vysávám lidská pole zaživa. Co se týče rozměrů a hustot, prý jsem pořádnej šutrák, nemám v sobě nic jemného a chovám se divně, když se odvažuji předstoupit před něho a nechat se rozpoznat. Řekl, že všichni se nyní musí vykoupat ve svěcené vodě. Anežka se na mě dívala s otázkou: "Je to pravda, S.? Jsi vážně taková zrůda, jak tě popisuje?"
"Ale ne, lásko, jsem to furt já. Copak nevidíš, že nás chce poštvat proti sobě? Není ti snad se mnou dobře? Nemiluješ mě?"
"To ano, ach," propadla v pláč, "jenže pokud jsi z jiné dimenze a zlý, tak se prostě musíme rozejít."
"Jsi láska mého života. Jestli odejdeš, zničí mě to, zruinuješ mě!"
Ronila slzy velikostí hrášku a utíkala k ostrůvku v rohu stanu z náboženských artefaktů, hrnců, vidliček a lžic a žhnoucích svící. Chytila v panice jasně bílou kost nějakého dravého zvířete z kotlíku a napřáhla jí proti mě.
"Buď odejdeš hned, nebo tě vyženu sama."
Šel jsem pryč zrdcen jako herec tragické role.
Sotva jsem vylezl ze stanu, napojil jsem se na toho starého šamana.
Šaman totiž bězně prochází z jiné dimenze do této dimenze, a tak vidí, co se normálně moc nevídá.
V určitých oblastech je tam vysoká aktivita UFO. Andské silové portály, říkají vám něco? Je to ale nepřekvapuje, je to běžné pro ně. V Peru komunikují s lidmi, kteří pracují pro peruánskou vládu, s lidmi, kteří se zajímají o mimozemskou aktivitu a ví o nich věci. Vojenské, vědecké týmy používají šamany k tomu, že jim určují, kde dojde k přistání nebo k manifestaci lodí mimozemšťánů. Jsou na ně napojeni telepaticky a tak to bylo vždycky. Tam najdete, v pralesech, různé kameny, na kterých jsou mimozemštani vyobrazeni - a jsou staré třeba tisíce let.
Donutil jsem ho vyklopit mi, o čem má povědomí.
Říkal mi, že je v kontaktu s obyvateli sedmi světů a že ani v jednom z těch světů ty bytosti nestárnou a neumírají. Že překonali tady ten stupeň. Radí se s nimi... a tak funguje celá řada šamanů. Samozřejmě to vyžaduje vrozené schopnosti a pak taky i tvrdý, mnoholetý výcvik.
Vliv civilizace je tak silný, že už zabíjí i šamanskou tradici. Nepotřebují elektřinu, nepotřebují počítače ani motory, mají daleko vyvinutější technologie - opírají se o základní pravidla kosmu, opírají se kvantová pole a o strukturu samotného vědomí. Dokáží použít vlastní vědomí jako aparát, což jim bohatě stačí. Evolučně nedospělí směřují podobnou cestou a postupně se snad také naučí ovládat svou mysl, svou vůli a vědomí, abyc byli schopni takhle nezávisle fungovat. Co je zajímavé, že šamani mohou vstoupit do krevního řečiště a zkoumají vaše DNA. Než u lidí Watson a Crick přišli na dvoušrobovici, tak šamani dávno předtím věděli, že ji mají a že se dá měnit a podobně. Věděl o torzní vlnách.
Naše vědomí opouští při smrti to tělo v podobě torzionů, jemněhmotných částic. Může procházet zdmi, může procházet stratosférami, může projít leccčíms.
V roce kupříkladu 2011 bylo zemětřesení v Japonsku. Jaderná elektrárna, hotová Fukušima, jak jistě pamatujete, se porouchala a trochu jaderných jednotek vyteklo do řeky nebo se svezlo s větrem, už nevěděl, důležité je, že kontaminovalo oblast. Dnes už je to tam v podstatě čisté. Je tam, na tom mírumilovném uzemíá, silná samočistící schopnost a bytosti, které Japonsko chrání, nedopustí, aby se tam životní prostředí zvrhlo. Dělají to pro celou planetu, nejenom pro ně.
Ani stopy po chtíči, jen samí duchové, nuda - tak jsem ho myšlenkou zabil a vrátil se do astrálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat