čtvrtek 30. června 2016

Menzes mocné lasturky

Přednáší Hampl a Konvička. Nedostatek zkušeností. I šestnáctiletý kluk ví, že některý věci se nedělají. Jsme fakticky stejně nezkušení jako ti mladí. S islámem. Skryté sexuální služby, proč by se to týkalo sedmnáctiletých holek a ne jejich maminek.
Je možný žít orgasmoický život. Manifestovat, tvořit si život takový, jaký zrovna vy chcete. Tu sílu máte všichni v sobě.
Přednáška Lucie Aujeské s názvem Zdravá vagína.
Dotýkají se mé intimní oblasti, budu jí říkat Juni. Někdo se mě dotýkal.
A já jsem to nechtěla, necítíla jsem, že je to správné.
Ty další zážitky se opakovaly v dospívání. Měla jsem velice princeznovský sen. Kdy potkám toho prince, do toho se zamiluju, toho si vezmu, budu s ním mít děti a pak společně umřeme.
Bylo pro mě náročné, že tady ta pohádka není. A že se odehrávají jiné příběhy.
Můj první sexuální zážitek. Já jsem měla přítele. Naštvala jsem se na něho. A on byl na party. Kouřil marihuanu. Odešla jsem, vzaly jsme si taxíka.
A pak jsme pily víno. Skončily na lavíčkách, na nás byli chlapi. Na kalhotkách byla krev.
A tak mi to došlo. Že se tam něco odehrálo.
A bylo to pro mě hodně náročný, to přijmout, tak jsem to úplně vytěsnila, vymazala, a pak se mi to vracelo v různých dalších událostech.
Měli jsme spolu intimní hrátky.
"Ty, já ti fakt nevím, myslím, že nejsi panna."
Ve dvaadvaceti jsem se dostala do sekty zaměřené proti mužům. Tehdá jsem šla na první lekci jógy. A byla jsem po ní naprosto šťastná, tančila jsem a děkovala celému vesmíru, že jsem našla něco, co mě baví a naplňuje.
Chtěla jsem pomáhat a sloužit, tak jsem jela do Nepálu. Chtěla jsem být čistým nástrojem pro čistý vědomí, pro lásku a radost a plný zdraví a krásný život. Vnímala jsem, že ta realita mi nedává smysl. Co jsem prožívala, mi připadalo, že to nedává smysl, že je to možné jinak a pořád mi to přišlo, že je to jakoby sen.
Lucie byla mentálně jinde, zneužívaná.
Ašvaganda
Šatvara
Šenšen
Šizandra
všecky tyhle rostliny mají v sobě obrovskou sílu a k té aktivaci té síly.
Stalagnit, granátové jablíčko a další ingredience. Je to secret. V Asii mezi ženami si to předávají tajně. Moje kámoška Adina narazila na rodinu, která je předala tuhlenctu receptura, aby se mohla dostat k dalším ženám.
K zdravé vagíně vám může pomoct, kromě tohoto produktu, také sebepřijetí, sebeláska a poznání, radost, cvičení, dýchání, je toho ještě spousta.

Žádné komentáře:

Okomentovat