čtvrtek 21. dubna 2016

Žluna pravděpodobně narazila do okna

Poznání je prý funkcí bytí. Ale mě nezajímá bytí.
Lepší je pro mě interpretace textu, respektive zpřístupňování obtížně šifrovatelných koutů jeho.
V řečtine prý splývá v pojmu grammatiké mluvení i psaní.
V češtině se řekne natrhni mi prdel a je tím míněno jak někoho zmlátit v ringu, tak doslova natrhnout holce análek. Nemůžeme si vybrat, co je hezčí.
Nejistota. To vás provází od prvních krůčků až po poslední pád s berlemi ze schodů.
Nemůžete si ve hře náhod vybrat, jestli chcete být poctivými studentkami, nebo zmlsanými modelkami nebo vychytralými právničkami nebo prostě jen budete cestovat jako sexuální turistky.
V očekávání smyslu přicházíte o poselství zpětné vazby. Tak jako ji známe třeba z Oidipa.
Nic nečekal, protože v záhybu mozečku věděl, co přijde. A takové lidi mám rád.
Panuje předvědčení, že musíte prožít šedesát či kolik let, abyste se mohli ohlédnout za sebe a naznat, že jste prožili kvalitní život.
Pokud máte za zády patero vnoučat, šestero pravnoučat, tři děti a čtyři manželky, na účtu mega a na vkladní knížce razítko, vše je v nejlepším pořádku.
Existuje však i jiný druh dorozumívání se světěm.
Nemusíte být zrovna historik vědy. A nemusí vám to připadat srozumitelné nebo snad věrohodné.
Tou metodou je soulož s každým a každou.
Můžeme si to dobře ilustrovat na našich vzorech, fotbalista Beckham nebo zpěvačka Beyónce.
Štestí dosáhli tito mimořádně úspěšně lidé v oborech ne příliš spjatých s klidovým režimem. Ve sportu musíte dřít do roztrhání těla, abyste si na nadcházející invalidní důchod našetřili aspoň pár kaček. V okruhu pěvců zas musíte působit poprask rozháraným životním stylem, při kterém nezřídka dochází (a tělo schází) na alkohol a drogy.
Beckham hledat třicet dva let, než nalezl své zlaté hrdlo - resp. zlaté hrdlo jeho polovičky.
Beyónce hledá dodnes, ale našla už přinejlepším pět chlapů, kteří ji mohli pohodlně stlát podušky a dělit se s ní o lože.
Mají vše, co si mohou přát. Ale jen proto, že - teď jste mi svědky - šukali do úmoru v každé špeluňce.
Je to chování, které prostě nelze vyjmout z finality štěstí.
Buď budete naplněné přinejmenším spermatem vyvolenců, které si pustíte do postele; protože vím, že mi stále ještě nevěříte, když doporučuju spát s každým, nebo budete klást odpor světu, jenž vás semele jak smirkovací papír nechutného židovského myslivce.
Uvidíte, že když změníte přístup a půjdete s každým, projeví se to libě na vaší trvalé spokojenosti. Tónem, kterým vybídnete prodavačku k ukrojení deseti deka salámu nebo i gesty, nebo i pohledem na poklopec mladého pošťáka, prostě čímkoliv. I reakcí na náhodnou žertovnou poznámku svého šamstra.
Budete se smát jak pominuté, ovládnete přes noc klasické citáty, protože vaše schopnost se učit se výrazně zlepší. Protože proč? Cokoliv je o vztahu. Konkrétně tady jde o váš vztah s okolím, s vesmírem, dalo by se říci s mírnou nadsázkou. Vy a svět - je nyní vytříbený. Dáváte vesmíru plnými hrstmi a on vám dává víc medu a strdí a ejakulátu, bílkovin. Je plný spermatu tekoucího vám z uší. A tomu radování se z mrdání říkám i projev společenské solidarity. Když podržíš umolousanému, svět tě odmění dalším, který povede tvé hlubiny tůňky až do vření slasti.

Žádné komentáře:

Okomentovat