středa 16. března 2016

Vložím za něj kundu do ohně

Ale roztopí se jí. Tak jsem byl na exkurzu ve Sweatlodgi, mají tam parádní turecké a ruské sauny. Bylo v ní vlhko, v té turecké, ale stála za zpocení.
Po všech rituálech bázenů a sprch jsem zkusil zero balance židli, paty musí být výše než srdce, aby se hezky prokrvovalo srdíčko. A málem jsem v ní usnul, opravdu chytře dneska vyrábějí ty nástroje.
To nejkrásnější na turecké sauně je přece jenom jeden pohled: Když vystoupíte po točitých schůdkách, octnete se v peci, z níž sálá jas i před dvířka a stojíte nad hlavním schodištěm, na jakési tribuně, kde máte před sebou jako na ohromné dlani celé ochozy, trojstupeň spletených ochozů s vědérky vody po bocích.
Kdybych nebyl tak ožralý, dovedl bych i říct, jestli jsem si v prvním momentě nespálil nohy, nevzav si sandálů. Naštěstí jsem přes Zackariah Harris volume 40 nic necítil.
Skoro jsem chytl tyfus, jak jsem otevřel ultramoderní skřínku. Vypadl z ní růžový kondom. To říkám jen proto, že to mělo být na začátku. Nepřišel jsem do sauny, abych grcal na záchodcích. Jen majitele upozorňuji prostřednictvím tohoto novinového článku, že by měl uklízet i skříňky.

Žádné komentáře:

Okomentovat