čtvrtek 11. února 2016

Sešitky jedné letní lásky

Šiška. Franta Šiška, tak se jmenoval můl spolužák ze základky. Spolu jsme podnikali nejrůznější hrdinské skutky, např. balili těhotnou učitelku češtiny, práskali petardy přímo ve výuce, nebo dali kapříkovi si zaplavat na dámské záchodě. Když přišla první namalovaná třináctka, vyjekla vidouc jakéhosi goualda... A jaké bylo naše překvapení, když vzala nohy na ramena a utíkala s pláčem ke školníkovi, opilému do poloidiotského úsměvu. Co se dělo za zavřenými dveřmi, neptejte se, protože nepovím.

Nebo víte vy vůbec, že na hajzlu nejspíš někteří (nebo všichni) z vás vykonávají potřebu zlým způsobem? Aby se uvolnilo tlusté střevo zcela beze zbytku, je potřeba dřepět. Ne sedět jak dragoun při pokeru. Proto si vždycky dávejte před sebe nějaký podstavec pod nohy, kterým se dostanete do správné polohy (35 stupňů ty nožky od těla). Nebo aspoň konečník se tam dostane. Pánevní dno se uvolní a i holky budou mít hezčí spodky. Dosáhnout nejlepších výsledků je možné jen tehdy, budete-li poctivě trénovat, třeba už počínaje dneškem.

Bestiář dal zahubit své tři vrány, hřadující do mrtva na černých, jakoby pavoučích větvích. Zmrazil je pohledem baziliška, který se mu vymkl v oku za pouhé tři oběhy světla napříč republikou. Spálil je na uhel mrazivým vichrem zhmotněným myšlenkou a pak je ošukal nápadem. Trochu si předřel žaluda, protože vystaven ledovému prostředí pomalu, ale jistě červenal a chuchvalce nažhavených jisker od něj lítaly napravo nalevo. Předřel se jednoduše, Bestiář už není, co býval, zamlada by si jistě zatrkal s větší chutí. Jenže to by nesměl potkat rajcovní skříň a dopravní značku. Obě přefikl, skříň na zahradě a značku v podchodě. Obě byly na nesprávném místě. Pravda, značka byla blíž a víc svolná. To však našeho šulinka nezastavilo, aby je nepřipravil o čtyři minuty jejich života. Bez diskuse je prohnal.

Pak šel na letiště a tam už ležela turbína. Nejlepší šukačka jeho patetického života. Jen si to představte, oblohu křižují chemtrails, rotory a motory nákladních letadel se předhánějí v túrování. Křik poslední turbíny přehluší túrování studeného motoru. To už je skoro zakázané takhle šukat. Nicméně někomu je dáno a Bestiář využil poslední špetky svých chabých sil, aby ukázal, na čím písečku si vlastně všichni stávají bábovičky. Těžko překonat někoho, kdo má víc zářezů než Rumcajs před slibem.

Žádné komentáře:

Okomentovat