středa 13. ledna 2016

Ledni čka plná čaje

Tak mám narozky, snad si jich ve zdraví užiju!
Jakýsi tajtrlík mě v baru vyzývá, abych složil zbraně a oběsil se. Nevzdám se, i když už mám dost!
Pro mě za mě. Třeba si vykuřte banán z TESCA s těmi pavouky palovčíky, co se usadí v špičce, když nemáte co do huby. (Žertuju, takovou smrt bych nepřál ani svým nepřátelům!) Ale necpěte mi informace o sjednoceném Egyptě. Vždyť koho dneska sere, s prominutím, nějaká Bílá země? Multikulturalisti a sluníčkáří ani neví, kde Nil teče.
Opravdu si začínám myslet, že ztrácíte pojmy a pletete si dojmy. Blog není k tomu, abyste se vypisovaly ze svárů koexistence v slzavém údolí. Je to bez pochyb zřídlo ducha, které potřebuje trochu zkulturnit.
Spíš baové z Pe a Nechenu z knih mrtvých než péro v držce!
Než židle, která se posunuje, než důtky agresivního ptáka, než krev nahrnutá do kund a roztřísknutá v xichtě poslušné myšky.
Než ledové korzety a povely ke svlékání, než sledování romantické komedie s Hughem Grantem, než 43 love stories, které musíte vidět, než vás klepne pepka..
Než si uvědomíte, že jste na člověčí poměry svůdné, i když máte větší kufr, zjistíte, že kdejaký chlap je prasák, který touží po větším pozadí a menších kozách, kterýkoliv mladý tatínek, jenž bezdůvodně vstoupil do vašeho života, třebaže jistě ne schválně, protože všichni tu jsou omylem big bangu, který měl vyrábět původně trosky a ne lidi řízené mravenčími instinkty, přes den pracuje na počítači a v noci tajně sní o tom, že zprzní kolegyňku z copy centra s masitějším pozadím.
Tajně sní o tom, že budou doma mít co žrát, sledovat v televizi přenos star dance a šukat budou kolegyni z copy centra, protože manželka má menší prdel a větší kozy, zatímco jim se v této pohnuté době zachtělo menší kozy, ukousat cecky a nasekat řemenem přes temnějící do fialova zadky. Nemá smysl si zastírat pravdu - vyjde najevo, i kdybyste ji skrývali. Podívám se na nějaké cucáka a vidím rovnou, kterou kozu šimrá po vousku.
Teda...
Kozy jsou rostlejší a mají cool bradu. Vychytralejší než ledňáčci, kteří tragicky pajdají ve stopách důvěřivé nejistoty. Leďnáčci a gazely mají krok tragických bytostí.
Taková šrouborohá koza je dokonalá hospodyňka. Vypadá přítulně, taky že umí vařit, prát, občas si přetře nehty lakem, umyje si zuby nebo co, prostě jedinečný exemplář pro chlapa, který pracuje na svém projektu a domů nosí jen peníze a myšlenky na zálety.
---------------PRDEL!----------------
Markhur (Capra falconeri) ve skutečnosti patří mezi fúrie, je to strašný vampír už od pohledu, takovou si nikdy domů neberte, není to domácí puťka, ale ztělesněním drilu a možná i se sklony k omamným látkám. Je tak temná, až si na ma moment myslíte, že se spletla v pohlaví.

Žádné komentáře:

Okomentovat