čtvrtek 30. července 2015

Vyrůst má své kouzlo, umřít taky

Průvodce dokonalého milence tu ještě nebyl, tak proč bych ho neotiskl? Kdo jiný je k němu víc stvořen?
Píšu ji pro vás, mí oddaní, drazí čtenáři, kteří byste se chtěli zdokonalit v umění tak delikátním, jako je svádění a šukání. K žádným skromným a tichám námluvám se bohužel nedočtete, proto příliš prudérním jedincům doporučuji otevřít si kosmetický salón a zkoušet své štěstí na mladé maminy tam. A kdo ví, třeba se z této rukověti něco přiučí i některé vyběravé ženské, které samy tápou, koho chtějí pomilovat.

První pravidlo zní, že žádný dokonalý milenec neexistuje. Existuje dokonalá milenka, a ta je dobře skryta v každé ženě, zvlášť když zatáhnete záclony a nalijete do sebe na ex flašku kubánského rumu. Takže buďme pro jednou upřímní a zkraťme si pokec, prostě žádný není a hotovo, máte smůlu, slečny.
Zatímco u ženských je šumák, jestli jí to strkáte do mušle, do tukového záhybu nebo do zadku, chlap potřebuje mít dokonalé nervové ganglie, aby mu držely pohromadě soustavu pohybů tak složitých, že i proces erekce je proti nim jen dětská skládačka.
No uznejte sami, musí umět provozovat pohyb bedry, aspoň dozadu dopředu, někdy nahoru dolů, musí mít dost silné paže, aby ženu natáčel do všech úhlů, které ji v pochvě stlačí Bartholiniho žlázu. Rovněž se musí přesně (víceméně) strefit do Skeneho žlázy, aby v ní vznítil žár rozkoše. Není to úkol snadný, pro manévrování není dost místa a kolik kormidelníků se už ztratilo v rozbouřeném moři laktokvasinek. Dále musí mit perfektní nohy, aby ji navnadil na první pohled, zadek s pěknou, mohutnou mezerou mezi řiťkou a nasazením do boků. Ruce, které ji budou moct drtit kozy i něžně svírat. Tvář může mít libovolnou, protože na muži je důležitý jenom penis. Samozřejmě pomáhá, když svedené dvanáctce počínající svou sexuální kariéru nebude hledět do zjitřených očí dvousetkilový bývalý programátor Macintoshe, toho času v invalidním důchodu po operaci nosu a zaječího pysku, nýbrž nějaký hejsek, samolibý a sebevědomý s nosem jak buldok a očima posledního tygra na světě.

Další pravidlo zní ještě hůře. Dokonalý milenec je složen jen napůl z chlapa, druhá polovina musí mít gorilí geny. Buď gorilí nebo orangutaní, v podstatě si můžete vybrat. Důležité je, aby se bil do prsou a vyl jak něčí děda s rakovinou prostaty na smrtelné posteli, když strká svůj zvířecký úd do rozšplouchané mušle nahé divoženky. Dokonalý milenec považuje ženu za nástroj k rozbití, asi jako dítě vrhající hračku od Matella z mrakodrapu. Dokonalý milenec ví, jak zahrát prsty na každou kropenku. Dokonalý milenec umí využít hluboké sténání ve svůj prospěch. Dokonalý milenec zůstává dokonalý při všech prasečinkách.
Na závěr něco o esenci dokonalého milence. Měl by mít černého nebo šedého nebo bílého kokota? Podle mě by do noci líp vyzněla taková modrá barva. Nebo i zelená, když jsou barvy místnosti natřené na červeno. Tedy vodník by se kvalifikoval. Ale musel by mít nachlup dvacet šest cenťáků, taková je velikost údu, který není ani moc malý ani už obludně velký.

Žádné komentáře:

Okomentovat