pondělí 6. července 2015

Vyřídím si to s tvojí dírkou

Není nad čím rozmýšlet. Potřeba souložení bohatých modelek je silnější než potřeba sebezáchovy. Proto zítra (či v den, kdy budu mít volno; možná na konci října?) vyjdu do saĺónu krásy a objednám si nějakou, aby mi v průběhu týdne přišla udělat masáž natažených bércových svalů. Každá žena na pomyslné loďce našich dní, kterou zmítá rozbouřená hladina žití, má v zásobě uschovánu jednu kotvičku (čili kotvu z Titanicu) a pár záchranných vest. Modelka, kterou si koupím, bude potřebovat obojí a navíc notnou dávku štěstí, aby unikla mému příliš odpornému usilování o její věneček.
Na lodi se velice dobře šuká. Když máte oba mořskou nemoc a zrovna to s vámi kejvá, zalejete postel blitkami. Tomu říkám romanticky strávený okamžik splynutí. Hleďte se vyhnout holkám se zdravým žaludkem.
Na druhou stranu ženskou verzi sebe sama nedoporučuji rovněž k užití.
Ta by jen blila a blila a blila. Protože na světě se kromě divení všem těm krásám povah a laskavostem druhých skoro nic jiného nedá vyhmátnout. Doporučuje se srát do kapitánovy kajuty (do kýble v rohu, nejsme zvířata, rovnou na zem?) když se nedívá, totiž má rauchpauzu, a blít do novomanželské postele.

Žádné komentáře:

Okomentovat