čtvrtek 14. května 2015

Řemen na ni, až cecky zasténají pod údery

Porcelanna píše, že je ráda v pravou chvíli fackována, zadupávána do země, pálena svíčkami, kousána vlčími zuby, stahována bondážemi, přimačkávána chodidly k posteli, krbu či klekátku, obráběna zepředu zezadu (vidlemi), zamykána na petlici, týrána nedostatkem vzduchu, napíchávána revolverem, přimykána k železné panně a čtvrcena vranými koňmi. Možná bychom mohli pokračovat, ale výčet nám stejně nedá fascinující dámu, kterou je.

Kdežto Helena má slast jen dočasnou, je pouze ve vrcholném okamžiku plácána před zadek...... Jakže? Pruhy na zadku? Tu nejsme ve školce ani na ubikacích! Ne, ne, ne, vše zle. Zavolej Ludmile, vytáčej její hotlinku a domluvte si swingers nebo aspoň trojku, přijde Fred, vytáhne nádobíčko a brzy lze očekávát vymalování. Ákáčko nechá válet se doma ve světnici v koutku, kde na něj nikdo nepřijde. Zato na akci hromadných souložníků zaujme primární postavení. Bude vás dvě svírat ve kleštích (pokud je dipenisní - jakože má dva penisy) a vy mu vydrtíte vajca tak, až bude sténat (udiven) slastí.

Kdo nezná hadimršku, měl by se v ní projet. A komu trochu už zevšedněly dni bez pořádného sešupu, nechť si laskavě pustí pořád o extrémním lyžování na K2. Trošku by neználci valili bulvy.



Mezi 1. červencem a 14. zářím 1942 byly zahájeny odvody "asociálů a Cikánů" do pracovních útvarů na celém území Slovenska. Administrativní postup byl překonán snahou o soustředění části romských mužů mezi tzv. asociální osoby účelově koncentrované k dočasnému pracovnímu využití pracovních táborech.
Do měst či obcí mohli vstupovat jen ve vyhrazených dnech a hodinách. Nedodržování těchto nařízení bylo trestáno bitím, vězením, u žen potupným ostříháním "dohola".
Asociálové a Cikáni za Hitlera neměli lehký život.

Stála tam vzpřímeně, měla černé vlasy, něžné oči, olivovou pleť a postavu tak útlou a štíhlou, že se taťkovi Larkinovi ani věřit nechtělo, že mamina vypadala v sedmnácti zrovna tak.
"To je dobrý. Zvládnu to sama, tati."
Taťka Larkin napřáhl obě ruce a něžně na ni pohlížel.
"No tak. Mamina mi všechno řekla."
"Zvládnu to sama, tati."
Taťka Larkin stál u vozu a díval se na ní. Marietta měla oči jiskřivé a temné jako její matka a právě je upírala někam daleko za něho. Náhle ho napadlo, že se Marietta něčeho bojí, že ji něco trápí, což bylo nepravděpodobné, zneklidňující a neslýchané. Užuž otevíral ústa, aby se jí na to zeptal, když náhle potřásla černou hlavou a zničehonic řekla: "Tati, na dvorku je nějakej chlap. Stojí tamhle za vozem a dívá se rovnou na nás."

Bezva, co? Skoro jsem dostal hlad. Na ananasy podobné kaktusům. Na slepice, co chtěj krmení. A děti, co chcou krmení.
Na špalek mražené jahodové pěny. Kolik si vydělá státní úředník? Takové pěkné teplé místečko to je. Pokládá se za štastného, kdo může mít teplé, pěkné místečko.
Má postřeh, kdo si všimne, že husy se nejčastěji otírají o nohy pod stolem, na kterém stydne pečeně.
Bates

Žádné komentáře:

Okomentovat