úterý 17. března 2015

Grande Amber

Jak si představuju Standu? Jako pytel otázníků. Ale lepší otázka zní.. jak si představuju brandy, kterou bych chtěl pít na opuštěném islandu. Asi jako tu, kterou teď piju. Nějaký Paul Masson. Není moc jemná, ale za tu cenu je nejjemnější. Má barvu hnědky, takže je mi sympatická. Cikáni jsou taky hnědí a líbí se mi, co by ne, zvlášť na pracáku působí autoritativně.

Wernisch kdysi psal, že trhal utopenou trávu a čekal na poštovského panáčka. Plašil nitě loutek chodících po dně. Byl to blbeček! Taky psal o svém domečku pro Blbečky. Měl základy podobné kořenům pro mravenečky! Měl kolena v xichtě. A z čistého listu ryl jámu. Potok přes písek si vysypal vlásky svatými z obličeje. Že se česal loukotěmi, mě takový kokot nezajímá. Pak hledal hlavy veselých Jezábel. Propuštěnec z lítosti, plakal nad svými dětmi. Ovce stříhány jsou poprvé. Máš koně se sedlem? Tázal se své kundy, jestli je jí dost dobrý a jestli věří. Měla křížek, tak mu ho pověsila na krk a řekla: tobě ně!

Ovce v Pontu se pasou na pelyňku
a nemají rouno.

Chodí do práce, aby si zašukala se Neznámým, ale na obzoru se zjeví Puntíkatý, který ji dělá šéfa. Ale se kterým taky potají chodí. Má puntíky na ptákovi. Je veselá, protože věší záclony, ale zatím přijde utahaná domů a vypije osm piv, pak jde spát. Chce i Vznešeného, ale zatím je tu jen Udatný, který každou chvíli vyčítá, že s ním není častěji. Už je na nervy, odjela by na ostrov. Míří na ostrov, kde by shořela v nebi!

Pravda je taková, že jeden z nich, obdivovatelů, ji má opravdu rád - a pro něj jak schválně nemá doteky ani slova!

Pokoušu ti cecky. Jako prvně, když měla Carrie menstruaci. Kingova Carrie. Házely po ní tampóny. Byla na nervy. A přitom měla superschopnost telekineze. Ale nezvládala ji tehdy, v těch šestnácti. Měla trošku narušený vývoj. Koukaly na tu krev. Byla v šoku dvě hodiny. Krvavý otisk zanechala. Její máti nevěděla, že je těhotná, nebo se spíš vzpěčovala tomu uvěřit. Porodila zrůdičku.

Nesprchovala se s ostatními chovankami, neboť ji záviděly její krásu. Úzké je království nebeské a úzká je i pička andělská.
Věnováno spambotovi

Žádné komentáře:

Okomentovat