středa 7. ledna 2015

Temnota hluboko, hluboko

Já, El Maroon, tvůj anděl rohatý, ty zmrde. Doktor Smrt, já jsem doktor Smrt, bouchač jak cyp. Neuvěřitelné, že takové lidi zavírají do vězení. Sice asi není moc miláček na holky, ale některé to přímo vyhledávají, některé prostě jsou z podstaty věci masochisticky založené.




Jednou tě zabiju, jednou tě bodnu, ty kurvo, svědomí nezpytuju. Ti teď vyhrožuju. Já žiju.
První bych tě pobodal, pak na zemi skopal. Jednou tě zabiju, ty zmrde, jednou tě zabiju. Jednou tě ubodám, ti teď vyhrožuju.
Pomůžu ti jít smrti vstříc, sundej si střevíc. Budeš mít píču na modro, z mých nepřátel bude hnůj. Tenhle svět je wet. Nejlíp tě nabodnout na kůl a na kule úl. Drogy jsou dobré, drogy jsou fajn, drogy jsou fajn, dám ještě pár lajn. Drogy jsou dobré, když dáš se k nám, neměj strach, dám ti trochu na dluh.

Chci tě por-co-vat v mým by-tě.
Chci ti vy-říz-nout mý dí-tě.
Chci tě vy-nést na sme-ťák v i-ge-li-tě.

Takový šikula a teď bude muset strávit 18 let v Šatlavě. Nebo 8 za vzorné chování, ale stejně už bude mít z toho zvedání mýdla hrozný vejfuk. Jenom proto, že se nechal vyprovokovat. Chci říct, je fajn, že má vášnivou povahu, ale zas bodat kvůli pár slůvkům, to už chce výjimečně senzitivního člověka. Mně by to bylo buřt, a to slova zbožňuju.
Tak tedy hodně zdaru, Maroone, jsi king.

Žádné komentáře:

Okomentovat