sobota 22. listopadu 2014

Gloria neděle

Týden u konce, odvál ho trpělivý čas. Lidičky, to zas bylo, přišel boss a říká: zlom vaz. Na verandě leží anténa, vem rozbrušovačku a udělej z ní pět kousků, pak ji strč do náklaďáku a ještě vyřízni tamto pole koberců, smotej a do náklaďáků. Tento týden jsem poznal Ameriku, -11 stupňů, sníh a vy od rána až do tmy lozíte po lešeních a jako mravenečci pilně skládate dílek k dílku. Jen mě jebe, že v tomhle chladuvanu mi pořád krvácí rty. Na to si už asi nezvyknu. Naštěští jsme zrovna dělali u starocha s bílým plnovousem, který nám jezdil pro obědy, takový sympaťák, s dcerou bydlel. Nebo to byl ještě někdo jiný a poutal je zapovězený vztah? To by byl vlastně i tak, ten incest, nebo jak se mu říká. Ona by byla jeho jedinou bezuzdnou vášní, učitelkou orgasmů, v patnácti letech by si ji přikurtoval k posteli. Ona by si ho časem i začala vážit, protože by jí nic jiného nezbylo. Nebo taky ne, možná by si prokousala cestičku skrz řetěz a pak by proskočila oknem, utekla dvorkem do lesů a pobíhala zmatená, dokud by nenarazila na odvoz do nejbližší vesničky, kde by pozbyla vědomí.
Ale asi to tak nepraktikovali, protože se zdálo, že jde na dostaveníčko. Odešla před pátou a v pět už byla tma jak v pytli, ale to nám nebránilo dělat s baterkama.
Jinak ten dům vypadal bez známek života, jasně, psi, kočki a podobná havěť se ochomejtala všude na těch dvorcích tam. Zajímavé je, že v Americe mají všichni zahradu, všichni mají basketbalový koš a všichni mají garáž. Tohle je nová svatá trojice. Po drogách, sexu a depce šedesátek, po nervozitě, úzkosti a pasivitě úsvitu tisíciletí přichází zahrada, koš, garáž a do čtveřice přibude bouda pro čokla.
To mi připomíná, že včera či lépe řečeno předvčera na neviditelnémpsovi.lidovky publikovali další varků chtipů. Jsou na chuja, ale lepší jak drátem.
Policista vyzve mladou slečnu k tanci a ptá se jí:
"Slečno, vy si taky myslíte, že jsou policajti blbí?"
"Ne, ale na hymnu jsem ještě netancovala."
Můj spolubydla si kupuje za pár mega barák. Má na jednom účtě 250 tisíc doláčů. První milionek korun vyrobil celkem brzy a rychle, už mu je asi čtyřicet, ale mnoho-li chybělo, aby jich měl teď 10?
A ještě jsem si vzpomněl na dceru toho starouška. Vypadala jako někdo, kdo mladé hochy učí, že nejsmutnější místo na světě je prázdná postel. Je fakt, že pro některé chlapy je úlevou, když nemusí sdílet lože s babou, ve dvou se vyspat na tak malém prostoru? nemožno, říkají si. Zas některé baby tak lákají, že by byl hřích po nich ten sex nechtít. Nezapomeňte, že nedostižný sex je vzpomínkou na celý život.
Uprostřed nebe stojí měsíc a vzduch je průzračný. Myslím na rokli, na stužku světýlek ze hřbitova. Nejlépe je vidět Sirius v zimě...

Žádné komentáře:

Okomentovat