pondělí 11. července 2022

Ujištuji tě, přisáhám... že v těch šatech nejsi tlustá jak pingvín, jak odporná bečka plná slívky...

Souhlasím, že základem komunikace je hovořit vždy a za všech okolností pravdu. Nikdy, za žádných okolností, zčistajasna nikomu do ksichtu nevmeťte lež. I když se jedná o dobře vyvinutou samici odrůdy zrzky! Právě proto, že zrzky jsou citlivé na lži a nachytají vás snadno. 


Říká se: nepřátelte se s vlky. Ale o vlčicích nic takového řečeno není. Dívky s rudými vlásky jsou takové pomyslné vlčice. Ustavičně touží po cukru, po něčem, co naplní její bříško něčím sladkým. To nijak netvoří jejich podobnost s vlčicemi, ty sladké nemusí, ale jinak jsou jako vlčice, na to vemte jed. Očichávají vás, když přijdete po půlnoci z baru, plíží se za vámi, abyste jim opravili hodinky nebo sporák nebo žehličku, a když jim nejste nic platní, vystaví vám bez sebemenších výčitek zavazadlo za dveře a práskne s nimi. Tak jako vlčice se svými milostnými partnery těsně po páření.

Když už ta spousta nesmyslných situací a džouků dosáhne vrcholu a vy ztratíte trpělivost, nemůžete se ani napít poctivého koňaku, protože láhev, kterou jste si schovávali na horší časy, už vyležela oknem na ulici...

Přesto jste vy, slušní myslivci, neustále obětí takových vlčic, jimiž se svět jen hemží.. a možná že je dobře, že se jimi hemží a že se nehemží nehamižnými myslivci.

Žádné komentáře:

Okomentovat