úterý 15. června 2021

Všichni dobří klauni

Tak abychom si rozuměli.

Přijaly jste život na vedlejší koleji, protože život jsou samá jestliže a vy jste své dosavadní roky prožily krásné. Nechcete si ničit vzpomínky. Teď, když váš tolik milovaný přítel má zájem o tu druhou... Jste asi zaskočené. Není divu, svěřily jste ostatně své štěstí do jeho rukou.

Stačil by jediný dotek jeho citlivé ruky a jímavá něha v jeho pohledu... a odpustily byste mu i zradu! Pravda je však taková, že se vám nepodařilo ze sebe udělat nepostradatelnou osobu - bodl vás do zad, proraziv při tom srdce!

No tak. Neplačte do polštáře. Pláč nic nevyřeší. Pohled na rozteklý make-up není nic moc. Naopak se musíte konsolidovat. Sice jste teď moudřejší o způsob její dráždivé chůze, víte o ní, kde maká, všechno o ní znáte v opojných nesnesitelných detailech, protože jste trávily hodiny tím, že jste jí sledovaly... Ale radím vám dobře. Neptejte se. Proč se vám to stalo. Zakazuji vám se ptát: neboť vím, že není odpovědi, jež by uhasila žízeň. Kdo se ptá, hledá především propast. Jen se tím víc rozbolavíte. 
Nebuďte jak kakabusky. Každý silný obraz se uskuteční, to je jednou jisté. Budete-li si přát, aby jí zhrubly nárty a otekla jako sedmdesátka v lahůdkářství, stane se to... Ale jste-li jednou dívky jak se patří, zaplatíte krutou daň - daleko víc bych vám doporučoval, abyste se s ní spřátelily. Abyste si ji zamilovaly, přestože vám způsobila příkoří... ukradla vám ho! Buďte však silnější než situace, třeba jako moje neskrývaná, už asi dekádu trvající crush Jennifer Lawrence v Pasažérech.
Svedla vašeho boyfrienda jako bezpáteřní sviňa. Avšak neomlouváte trochu moc jeho? Ke styku je potřeba dvou svědomí!

Buďte rády, že váš drahý ex má oči. Kdyby je neměl, společně by vás čekala nezáviděníhodná budoucnost. Takto je načas uspokojen. Dav uchazečů o vztahy byl vždy veliký a je podroben jako my hroznému zákonu Času. Mladší ročníky mají oproti vám výhody. Těla, naivitu. Vy zas máte výhodu moudrosti. A financí, což je velká přednost. Tedy pouze některé z vás mají tyto nesporné výhody.

Radost z dupání je chvilková, nevyrovná se skutečnému blaženství ze setkání dvouplamenů a je analogická tomu, co asi zakoušeli dávní samurajové, když pojedli lotosu a napili se kořeněného vína... Můžete si říct, že aspoň nemusíte předstírat bolesti hlavy a můžete si rovněž místo polehávání v posteli koupit něco na sebe. Hadříky mají větší kouzlo než zásun, alespoň podle mě. (Zde mě berte s gránem soli, do mě nikdo nezasouvá.)

2 komentáře: