čtvrtek 1. dubna 2021

Prosila o další schůzku

Jak si představuji své dítko, jež mi jednou povije nějaká nádherná dívka: vstává svižně z lůžka, něčemu takovému, co se srovnává s leností, se v žádném případě nepoddává, umyje si kuličky, pak se chvíli strojí, tu obrátí se vzad, neb říká modlitbičku svoji...


Stýkali se často a rádi. Ona byla fakt prvotřídní kus, on zas měl prostředky, aby ovládl svět. Mohli mít všechno; tedy on mohl mít všechno a tím, že ona k němu patřila jako inventář, jako polétavá bludička i jako strážný anděl, i ona mohla mít všechno. Nebyla ostatně náročná. Pouze oblečení, sporťáky (k druhému sexu jí koupil Maserati Tipo) a líčení chtěla nejlepší.

Když ji matka konfrontovala, že není vhodné se stýkat s tím přehnaně bohatým chlapcem, pač sami byli pouze prostředně bohatí a co by řeklo okolí na ten nerovný vztah, rezolutně odmítla se jej vzdát. 

"Dělej, jak chceš. Stará jsi dost. Ale myslela jsem, že nejsi vymatlaná, Karolíno. (Nemáš po kom být.)"

"Přesně tak, matko. Je to můj život a já ho chci prožít po jeho boku. Je pro mě ten pravý, to jsem nahlédla dostatečně. Navíc ty peníze se nám můžou vždycky hodit, když budeme chtít obnovit zář našeho rodu, pletu se snad?

"Ty jseš tak naivní, Karolíno. Tvůj otec byl paličák jak hovado, ale nikdy nebyl taková sršeň do vdavků jako ty. Copak nechápeš, že on s tebou může být především pro to, jak vypadáš? (Pozorně se na ni zadívala.) Jsi nepředstavitelně úžasná kráska, nikdy jsem neviděla krásnější zadek, prsa a bradu. Tvoje ramena straší muže ze spaní a oblost paží je nutí si hrát s ním na záchodě...jsi mrdka století, a to ti možná křivdím. Možná ještě neoblažila půdu země žena, která by se ti krásou vyrovnala. Nicméně tvůj mozek není zdaleka tak výkonný jako tvá vulva - a to.. se mi zdá, že nahlíží i ten pán, se kterým.. se špiníš.

"Je to Borgia, potomek nejproslulejšího, nejstaršího a nejváženějšího aragonského rodu. Je to jako být milenkou Papeže, a přece je to mnohem víc, copak ti to nedochází, matko?"

"Je to náš nepřítel. Jeho otec zruinoval tvého otce v obchodu s nefritovými soškami jen proto, že mu na střední přebral holku. Amway je proti němu zelný trh, a tím pádem i my jsme něco jako Vietnamci ve večerce. Dá si nás k večeři jen proto, že šukáš s jeho synem - a protože má kvůli té zpropadené Miss sympatie 76' milión důvodů nás nenávidět."

"Buď si to jak buď, Aznara nenechám jiné. Dělá mi fyzicky dobře s ním být. Nemluvě o tom, že si můžu dělat cokoliv se mi zachce, což se o tobě říct nedá. Nikdy jsem si tak dobře nezajezdila na plnokrevném valachovi jako s ním naposledy v Lošticích na jízdárně, a to měl průjem. Prostě ne, nevymluvíš mi ho."

"Budiž. Táhni z našeho domu a víc se nevracej. Bez peněz minimálně se nevracej. Dala jsme do tebe už dost."

Když odcházela do garáže, do krve uražena a pelem slz v očích, notovala si klasickou dumku od J.V.: Když v srdci všecko mrtvé jest , ni luny svit , ni záře hvězd tam nemá vjezd , ach , k čemu po tom žiti ! Když vše , co zráti chce a kvést , jest hřbitovní jen kvítí !

1 komentář:

  1. Kdo zvítězí v bitvě o nefrit, ten je za vodou. Neboť nefrit chrání a to i těhotné ženy a děti před negativními útoky a myšlenkami.

    OdpovědětVymazat