pondělí 19. dubna 2021

Amy Mae Dolan v Riverdance



Vzal si ji, když jí bylo dvacet čtyři, byla v rozpuku krásy a pobírala slušné peníze jako advokátka. Poněvadž byl čestným a věrným člověkem, ten slib dodržel. Celých šestnáct let, pak to již jeho nervy nezvládaly. Utrpěly natolik častými hádkami s ní, že si musel najít milenku. Takhle se to celé sběhlo:







Byla od malička posedlá kluky. V osmnácti se vdala. První manžel Bolek byl ve lhaní mistr světa a její bratr, myslím, že se jmenoval Honza, nedělal mezi pravdou a lží velký rozdíl. Žila teda mezi darebáky víc než mezi počestnými lidmi. Trošku od nich pochytila. Snažila se přechytračit šéfa a ujmout se vedoucí pozice v nadnárodní korporaci. To se jí, s přispěním těla, poměrně dařilo, a tak když si obtočila kolem malíku ještě nikoliv starého šéfa, byla už blízek výnosné pozice. Tehdy začínalo v jejím manželství docházet ke konfliktům. Bolek si našel mladší, nikoliv však hezčí slečnu a ona na jejich nerovný svazek přišla vlastně úplně náhodou, ale dost ji podlomil. Sousedi začali vést řeči a tyto soudy ji dorazily...




Začala se drát nahoru nikoliv pomocí zatínání nalakovaných drápků, ale docela nepokrytě, přes postele, přes mrtvoly. Brzy byla největší a rovněž nejroztomilejší roztažnožkou ve firmě. Dostala nabídku natáčet firemní porno, tu ale odmítla. Beztak ho většinou prováděla za zataženými závěsy s vlivnými zaměstnanci a vůbec jí nevadilo, že Bolek začíná chytat pořádného rapla. Zmlátil ji jednou dočista do modra. Týden se nemohla hnout z postele, bolela ji kostrč i pelvis, smrkala do kapesníku krev smíšenou s potupou. A právě tehdy se rozhodla, že se prvního manžílka zbaví. Tehdy jezdívala do práce v toyotě, ale byla tak velká, asi tak velká jako land rover, měla prostě obrovské pneumatiky. Napadlo ji, že s tak velkými koly by nebyl problém někoho rozjet. Nabízel se jediný člověk, který ji dělal z života peklo, ten hnusák Boleslav. Představovala si, že v garáži zahájí parkování a místo aby zatáhla páku do skončena, hezky ještě dá zpátečku a věčně se u lednice s pivy ochomýtajícího se Bolka zatáhne pod hřídele.

1 komentář: