neděle 10. února 2019

Svěšený pytlík

Do Hospodinova shromáždění nevstoupí, kdo má rozdrcená varlata nebo uříznutý pyj, provolávali kdysi vyšší zastupitelé kněžstva.
Ovšem nyní, v době, kdy moc kněžského stavu byla zlomena, nám není zatěžko užívat si s povolnými děvčaty. Vítězná tažení krále diskoték se jeví v tomto světle jako dost otřepaný způsob trávení života! Neboť lze provozovat sex i jako lůzr. Hned vám poradím jak.
Jste jedni z hanífů, tedy těch, co se odvrátili, aby hledali útěchu jinde?
Nebo jste drsňáci typu Muhammad? Byl to on, kdo konal dlouhé pouti do pouště a dál... Povím, jak celá ta úžasná bajka začala. Ramadán, měsíc horka, strávil jednoho léta v horské jeskyni... jako vždy ve společnosti nahých dívek... kde upadl do extatického stavu, když tu uslyšel hlas shůry, který mu přikazoval, aby četl... Ne četl v poprsích dívek, které tam s ním byly, nýbrž poznámky samého Alláha... Archanděl Gabriel, onen tajuplný hlas, pak zmizel a on se z extatického stavu vrátil zpátky mezi nahé společnice... Z nečtenáře se tedy rychle stal vykladač, který později podnikl hidžru do Medíny a dál už to znáte... začíná se muslimský kalendář, rok první.
Prst boží rozhodl o osudu mnoha generací, včetně té naší... kdy se mocí mermo, avšak dlužno dodat, že neúspěšně, bráníme přílivu imigrantů ze Sinaje a Kenaanu (tam z té oblasti). Tito pánové a dámy nezřízeně nepoctivě kradou práci našimcům, hlavně práci svářečů a dráteníků, a pak také znásilňují mladé, atraktivní i méně nadané dívky jdoucí v pátek večer z diskotéky domů. Jako u dávných krveprolití ani zde neběží o kauzu. Nezávisle na tom, co má dívka na sobě, či jakou má povahu, bude znásilněna, aniž by mohla rukama nohama kopat. Nedivme se pak, že se v televizi objevují prostřihy těchto nechutných, nábožensko-sexuálních sporů mezi českými studentkami a zahraničními výtržníky, a znázorňují plačící oběti, často také celé rodiny a hloučky přátel, které provolávají do kamery pomstu všem snědým neznabohům.
Je to neutišitelné. A je to také důvod, proč byste si měly, děvčata, dávat dobrý pozor, s kým se vracíte v pátek večer z diskotéky. Už dávno uzrála doba k tomu, aby si i VÁS nějaký ten neukojenec vyhlídl!

Žádné komentáře:

Okomentovat