neděle 25. listopadu 2018

Určitě

Víno je šalebné, silný nápoj je zuřivý, A KDO SE JIMI DÁ OKLAMATI, NENÍ MOUDRÝ.
-Bible-


Ne každý je moudrý, někdo je vysloveně blbý jako tentononc, třeba jako já, protože je ožralý nejmíň pětkrát do týdně a většinu víkendu proleží s bolehlavem v chladném loži. Takovému člověku bych doporučil odjet do lázní - nabrat energii a zkoncentrovat se do velkých životních úkolů. Nebo aspoň se jet podívat na holky, co tam jezdí se zápalem plic nebo zpevnit tělo po porodu. Bývaly doby, kdy jsem neměl co do úst. Kdy mě vyhodili na ulic, protože jsem neplatil činži. Taky jsem nepříliš pravidelně navštěvoval školy atd. Utíkal jsem z domovů. Ty doby jsou nenávratně pryč. Teď se váš zhýrylý miláček topí v penězích. Plave ve škváře. Je jako podnikatel Babiš. Akorát víc úsměvavý a ještě s koulemi.

Před čtyřmi dny zdechl ten dobrodružný Amík z Washingtonu, co se vydal na opuštěné ostrovy obracet na víru divochy. Musel mít dobře rozjebanou hlavu, pokud si myslel, že uspěje. Jako správný křesťan si s sebou vzal bibli, jako dárky křovákům pak spínací špendlíky, fotbalový míč, rybářský prut a nůžky.
Poté co ho nejdřív uvítali křikem a smíchem, klouče ho zasáhl šípem vystřeleným z luku. Nikdo nebude narušovat komunitu těch, co žijí jen sami se sebou v lůnu neznečištěné přírody. Každý, kdo tamtudy jen prolétává, musí počítat s ním, že na helikoptéru se vznese sprška šípů...


Adolf byl dosud nezkušený mladík. Alžběta už narozdíl od něj něco zkusila: byla vydržovaná, dvakrát znásilněná, zasnoubená a celkově hodně klukům vykouřila. Jemu bylo devatenáct, jí o rok více. Když na ni myslel, a myslel na ni tak často, jak jen si umíte představit, vznášel se na obláčcích rozkoše. Byla to taky trýzeň, přesto trýzeň sladká. Neboť byl pln mučivých myšlenek o tom, jak báječné by bylo, kdyby jen mu dovolila sevřít ji v náručí, líbat ji na ústa, ba i kousat ji na bradavkách.
(Pokračování dnes)

Žádné komentáře:

Okomentovat