úterý 12. června 2018

Sen a skutečnost se zaměňují

Povím vám dnes něco o dívkách, abyste byly moudřejší a oslnily své božské muže. Vědomostmi a znalostmi. Znám všechny důvody, proč se na matku a sestru dívá člověk jinak než na ostatní ženy a nedošel jsem k tomu žádným výzkumem. Vyrůstáš s nimi, vídáš je dělat ty své rituálky, bavíš se s nimi, často diskrétněji než s milenkou. A zkrátka získáš k nim postupem času určitý vztah.

Proto je incest divný a vzrušuje jen monstra.

Nemohu něco milovat takovým způsobem, když už to mám rád docela jinak.
Nemusíš znát přirozenou podstatu psí duše, abys věděl, že jakmile se uvolní mrav, zákon nebo jen způsob komunikace mezi pohlavími, bude se člověk chovat jak urvaný pes. Může si vzít i sestru a bude mu to jedno. Čímž se dostáváme k povaze anarchie.
Neni vůbec třeba, aby anarchie byla prudká a násilná. Často tichá její verze způsobí větší paseku. To víte samy nejlépe. Jdete si pro šatičky do obchodu a tam vám oznámí, že látka z Bangladéše nedorazila, protože bylo clo tak vysoké, že se s nákladem vrátili zpátky k těm břehům, odkud vypluli!
Toto je takzvané pyramidové zlo, forma anarchie, která sžírá celou planetu.

Není to anarchie uspořádat piknik. Ale je to anarchie, když by si každý bral jídlo, jak by se mu zlíbilo. Tak by asi jedla svině, kdyby měla bufet.

A nejdůležitější věc, na kterou nesmíte nikdy zapomenout, ani když vám bude šuškat do ouška milostné návrhy váš snědý soused.
Blázen není ten, kdo pohrdá světem. Mučedník, svatý, cynik, anarchista, ti všichni jím mohou pohrdat docela rozumově. A i kdyby takoví fanatikové zničili nakonec svět, ne jistě vinou bláznovství.

Žádné komentáře:

Okomentovat