čtvrtek 8. června 2017

Brzy bude tvá, vřískavá


"Po chvilce jsem měl pěknej orgasmus a měl jsem co dělat, abych nevykřikl na celou třídu. Taky máte podobný zážitek?" Ne? Protože jsem se do školy vždycky chodil učit a ne tam honit? Omyl! "Tak jako ve škole snad honil každej..." Obecný kvantifikátor lze vyvrátit tím, že existuje alespoň jedno x, které daný parametr nesplňuje. Zřejmě jsem to osamělé x. Nicméně už žádnou konverzaci nezačnu jinak než "taky jsi honil ve škole při vyučování?". Každopádně slovo "Utahovák" je fakt unikát.
Dotaz jménem Kanadská noc: "Poraďte něco extra, chci aby jednomu klukovi spadnul hřebínek" odpověď: "Udělej mu mooooooc dobře. Myslím sexuálně!" Yes. Tak to dopadne, když si někdo plete pojmy. Chápu, že kanadská noc a porno zní dost podobně, ale... no vlastně ne. Situaci zachránilo "Stáhni gatě a vyser se mu na lavici".
Po delším pobytu na této stránce člověk ovšem dosáhne jistého otupení. Nekonečné dotazy typu "Mám spolužáka, kterej je určitě na holky, ale mně se líbí. Jak se mu mám dostat do kalhot?" už vlastně nejsou nic zajímavého. Tedy, aby to bylo odpovídající "mamspoluzaka a moc se mi liby, poradite co mam delat? chci bych ho vykouryt ale kdyz mu sahnu mezi nohy tak mi nadava ze jsem burezant. prosim poradte mi jsem zoufali!" I já jsem pak zoufalý. Zoufalý z toho, že dávat alespoň trochu pozor během hodin češtiny zřejmě už nikomu nic neříká. Že to přejde, až dostudují? Ale kdepak! "Mám v práci sexy kolegu, kterého bych rád vykouřil. Chodí ale s kundou." Ok. Tak snad ne s kundou z Lán.
Po jisté době vám už dotazy typu "na jaký obor mám jít, kde je hodně gayů?" nepřijdou vlastně vůbec divné. Přeci jediné, na čem v životě záleží, je být obklopen spoustou sličných gayů, kteří jsou ochotní vám nastavit, podržet, nebo alespoň podle všeho udělat dobře rukou během hodin dějepisu. Protože koho zajímá Marie Terezie, když může strkat ruku spolužákům do kalhot?

Půjčeno z grove-of-dreams.blog.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat