pondělí 27. června 2016

Ohol se! Nebo se nehol, všem jsou tvé nohy na háku

Hlavně se neurážejte, buchtičky s mlékem. Teče vám ještě po bradě, pak se vyspíte s přítelovým best friendem a ten vám nacáká mrdku rovnou na nos.
Pak chvilku, tak tři týdny, předstíráte, že se nic neděje - ale uvnitř žhnete jak pytle s odpadem v železárnách.

Bylo měsíc po souloži s tím případem, už bylo veselo a zrály třešně a tam..dostaly jste chuť zase na třešně, a vyvrátili plot důvěry, tím, jak jste s ním v posteli pojídali pamlsky, když jste zrovna nešukali o dušu... a jedli a smáli se... a přišel ten váš oficiální naprcávač, jeden takovej budoucí právník nebo ekonom, a ten vysvětloval, co mu to dalo za práci, než vás vypěstoval..měl takovou tu destičku, kde se kreslí různé strategie, techniky a postupy třeba v míčových hrách.. kreslil na ni, resp. psal na ní nesmazatelnou fixou, aby vám ukázal, že po vás ta nechutná nevěra nepůjde tak lehko smýt, že jste si nasraly do talířu s třešněmi a teď je budete muset vyžrat.
Chvilku jste samo sebou plakaly, však co by ne, přijít o zabezpečeného, stabilního, který tvoří dokonalé životní zázemí, to stojí hodně smutku a odříkání.. pak jste však přišly na očividnou skutečnost, že život je moc krátký na takové stesky a že chlapů je stejně miliard, víc jak much skoro, a že není tak těžké dneska nějakého stáhnout do postele.. i když máte výuční list nebo ani ten ne.. znal jsem takovou, která měla základní školu a udělala velkou kariéru u bankéřů, takže pak nedělala vůbec nic, jen mezi nimi pendlovala jako světaznalá žena... od šrajtofle ke kreditce... právě tak to chytré ženy dělají.
Ale abych neodbočoval do prčič.

Vyfackoval vás jak nafukovací záchranný kruh, který dostane facku od vodopádu. Prostě sviští těch sedmdesát metrů, rozpleskne se o hladinu, trošku zpomaleně povyskočí, rychle dopadne, potopí se jak poleno... a pak zas vyplave.
Takovou vám najebal, že jste spadly ze schodů a odřely si koleno. Ulomil vám zub - skrz ten pád jste si ho vlastně rotacemi ulomily samy. Neříkám nic, ale trochu bych se smál - být přítomen takové scéně.
Chlap je to asi hrdý, tenhlencten ekonom.
Jsou dva druhy ženských - jedna si sbalí kufry a tu noc ještě odejde. Druhá čeká tři roky, než ji zabije a do poslední chvíle věří na lásku, eh, tedy vlastně na peníze.

Žádné komentáře:

Okomentovat