středa 17. června 2015

Nemám se rád za to, že mi neprodají koblihu

No tak jo, včera je dnes. Jako celkem slušný fanda basketu, protože prostě proto, neřeknu vám proč, jsem s napětím sledoval vyřazovací boje o NBA šampióny. A víme, že jsem, co začal hrát LeBron, vždycky říkal, že bude jednou lepší než Jordan. Každý trochu dobrý je dneska lepší než Jordan, protože se prostě posunuly fyzické hranice. Podívejte se na čutanou kdysi a teď, na hokej, na ty brankáře bez masek. Jak do sebe vjíždějí, ty krosčeky, je to jak pomalá lokomotiva oproti tomu, co se řítí po dráze dnes.
Aby se tedy dostal k meritu. Hrál prostě famózně, hrál sám proti pěti, a tak je jasné, že nevyhrál. Ale i tak byl nejlepšíá na palubovce a nikdo se mu ani neblížil. A to tam měli Curryho, už od oka nejlepšího střelce dějin basketbalu.
První dva zápasy vyrovnané jak šlak, pak hezká výhra, prohra, pak už se neslo na vlně. Zlomili je v tom pátém zápase. A když na tiskovce říkal, jak si je jistý, protože je nej hráč na světě, tak už v těch slovech jsem cítil, že on si sice jistý je, ale o svým teammates to říct nemůže.
No Andre Iguodala u Warriorů v té sérii celkem rozhodl, ubránil, zahrál, co potřebovali. Kerr měl nej mančaft, tak asi ani nečekal nic jiného, než že budou v Oaklandu slavit.
LeBron James každopádně zas ukázal, že ve třiceti nepatří do starého železa a ještě pár let bude trhat rekordy, i když to už za pár let bude asi rok od roku těžší.

Žádné komentáře:

Okomentovat